Anderlecht in groep J met Tottenham en Monaco

VRIJDAG, 28 AUGUSTUS 2015, 13:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Zonet vond de loting plaats voor de Europa League. Anderlecht bevindt zich in groep J met Tottenham Hotspur, AS Monaco en FK Qarabag. Een bijzonder zware loting is dat. De openingsspeeldag zal meteen van cruciaal belang zijn voor paars-wit. Het ontmoet dan Monaco.

Naar alle verwachting zal Anderlecht moeten strijden met Tottenham en Monaco voor een plaatsje in de volgende ronde. De groepswinnaar is daarenboven ook reekshoofd en ontloopt de op papier sterkere ploegen. De openingsspeeldag, op 17 september, kan reeds bepalend zijn. Dan ontvangt Anderlecht, in het Vanden Stock stadion, AS Monaco. Een wedstrijd die absoluut gewonnen moet worden. Ook de twee daarop volgende partijen zijn van groot belang. In Qarabag mag absoluut niet verloren worden. Daarna komt die andere grote concurrent, Tottenham, op bezoek.

Hierbij het speelschema:

  • Anderlecht - Monaco: 17 september
  • Qarabag - Anderlecht: 1 oktober
  • Anderlecht - Tottenham: 22 oktober​
  • Tottenham - Anderlecht: 5 november
  • Monaco - Anderlecht: 26 november
  • Anderlecht - Qarabag: 10 december
Over ticketprijzen is nog niets bekend. Deze informatie volgt later. Binnen een paar dagen zal ook de Anderlecht-Online prono starten. Houd dus de site goed in de gaten!



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.