Vanden Stock: "Zullen al onze beste spelers nodig hebben"

ZATERDAG, 29 AUGUSTUS 2015, 07:53 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Als er één man gelukkig was met de EL-loting dan was dat Roger Vanden Stock wel. De voorzitter beseft dat het een zware groep is, maar is tevreden met de "Champions League" tegenstanders. 

"Ah, fantastisch, hé", was Vanden Stock zijn eerste reactie na de loting, "Ons publiek zal tevreden zijn. Tottenham en Monaco zijn tegenstanders die het publiek graag ziet in ons stadion. Ik ben ook content. Mooie ploegen en een grote sportieve inzet. De strijd zal hard zijn; iedereen zal van iedereen punten pakken."
​"Monaco was de te vermijden tegenstander uit pot 3. Wij trekken die wel , zeker. De enige die alles misschien niet zo amusant vindt, zal onze trainer zijn", grinnikte de voorzitter.

Europees overwinteren 

Vanden Stock blijft ambitieus na de toch wel zware loting van gisteren: "Het wordt moeilijk, maar Anderlecht wil zich kwalificeren en daarna ver doorstoten. We gaan ons niet verstoppen na deze loting. Als je dit nu ziet. We zullen al onze beste spelers nodig hebben. Ik hoop dat Praet blijft; de Europa League biedt nieuwe uitdagingen voor Dennis en voor de club."

Qarabag

Besnik Hasi waarschuwde al dat Qarabag niet te onderschatten is, de voorzitter deelde die mening. 
"Qarabag niet vergeten hé. Er is mij in de zaal verteld dat Qarabag veel geld heeft en aan een sportieve opmars bezig is. We gaan die eens moeten scouten hé."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.