Wie zal Anderlecht vandaag nog verlaten?

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2015, 08:40 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Vanavond om middernacht sluit de transfermarkt. Anderlecht hoopt nog een aantal spelers kwijt te raken. Zo staat Samuel Bastien erg dicht bij Avellino en voor Anthony Vanden Borre en Samuel Armenteros zijn er ook opties.

Bastien rondt vandaag zijn uitleenbeurt aan de Italiaanse tweedeklasser Avellino af. De middenvelder wordt voor één seizoen verhuurd met optie tot aankoop. Bij Avellino vindt Bastien zijn oud-ploegmaat Mohammed Soumaré terug.

Anderlecht hoopt ook nog een oplossing te vinden voor enkele spelers op overschot. Vanden Borre kan volgens Het Laatste Nieuws naar APOEL Nicosia. Willem II hoopt Samuel Armenteros te kunnen binnenhalen voor een schappelijk prijsje. Voor Fabrice N'Sakala en vooral Fede Vico lijkt het moeilijker om een club te vinden.

Spelers die Anderlecht vandaag niet kwijt raakt, kan het morgen nog proberen te slijten in Engeland of Rusland. In deze landen sluit de transfermarkt pas morgenavond.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.