Uitslagen Europese tegenstanders

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2015, 09:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Anderlecht was dit weekend de enige ploeg uit groep J van de Europa League die kon winnen. Het overzicht van de uitslagen van de Europese tegenstanders.

Monaco – PSG 0-3

Monaco kreeg dit weekend het bezoek van landskampioen PSG en ging kansloos onderuit met 0-3. De Monegasken raakten niet verder dan drie doelpogingen, tegenover negentien voor PSG. Toch konden de Parijzenaars pas op het uur de scoren openen.

Monaco speelde met: Subasic, Fabinho, Raggi, Ricardo Cavalho, Echiejile, Toulalan, Troaré, Bernardo Silva (81’ Pasalic), Lemar (70’ Ivan Cavaleiro), Al Shaarawy (66’ Carrillo), Martial

Tottenham – Everton 0-0

Ook na vier speeldagen blijft Tottenham zonder overwinning. Tegen Everton speelde het voor de derde keer gelijk. De Spurs hadden voor de rust wel een aantal kansen, maar scoren lukte niet. Aan de overkant stond de verdediging als een huis. Rode Duivel Moussa Dembélé viel geblesseerd uit.

Tottenham speelde met: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Bentaleb, Dembélé (53’ Alli), Mason (85’ Pritchard), Chadli, Kane

Qarabag: geen wedstrijd

In Azerbeidjan stond er dit weekend geen voetbal op het programma. Qarabag kwam dus niet in actie. De ploeg van Reynaldo staat na drie speeldagen gedeeld eerste met 7 op 9.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.