Vanden Stock: "Ik hield transfer Boussoufa tegen"

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2015, 13:43 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Ondanks een vrijage van meerdere weken gaan Anderlecht en Mbark Boussoufa geen koppel vormen. Maar wie besliste nu om het huwelijk af te blazen? En wie is de grote verlieze in deze zaak: Anderlecht of Boussoufa?

Uit de berichten van zaterdagavond leek het dat het Boussoufa was die beslist had om de gesprekken stop te zetten. Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock spreekt dit nu tegen.

"Ik - en niemand anders - nam de beslissing om de transfer van Mbark Boussoufa tegen te houden", zo luidt het op de officiële social media-pagina's van de club. Bij Sudpresse geeft hij nog wat meer uitleg: "Een speler die enkel voor het geld naar Anderlecht komt en niet voor iets anders: dat gaat niet. Het was nochtans een historisch aanbod dat op tafel lag."

Vandenbempt: "Boussoufa zelf zal meer spijt hebben"

Wie moet nu het meest spijt hebben dat de transfer van Boussoufa niet doorgaat: Anderlecht of Boussoufa zelf? Volgens Sporza-journalist Peter Vandenbempt duidelijk deze laatste. "Ik vermoed dat Boussoufa een groter probleem heeft dan Anderlecht", vertelde hij vanmorgen op Radio 1. "Hij heeft in Moskou hemel en aarde bewogen om een transfer te krijgen, maar staat vandaag op de stoep. Dat is pijnlijk."
 



anderlecht-online forum