Praet moet blijven, maar ...

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2015, 14:59 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

TRANSFERS Hoewel Anderlecht al duidelijk heeft laten weten dat Dennis Praet in Brussel moet blijven, zijn er toch nog enkele clubs die op de laatste dag van de transferperiode blijven aandringen. Het betreft in dit geval Schalke 04 en Bologna.

Schalke staat op het punt Draxler aan Wolfsburg te verkopen en krijgt dus wat extra geld binnen. Geld waarmee ze mogelijk nog een 'niet te weigeren' bod kunnen uitbrengen op Praet. Bologna staat er vermoedelijk iets minder kapitaalkrachtig voor, maar ook de club uit de Serie A wil nog een poging doen om de Gouden Schoen binnen te halen. Wolfsburg, dat eerder al De Bruyne aan Manchester City verkocht, toont niet langer interesse in de middenvelder. Voor hen is het een afgesloten hoofdstuk.

Het blijft dus nog bang in de laatste uren van de mercato. Anderzijds kunnen we misschien nog een inkomende transfer verwachten. Anderlecht had toch nog wel wat geld opzij gehouden om de transfer van Boussoufa af te handelen. Nu deze definitief niet doorgaat, tovert het bestuur misschien toch nog een wit konijn uit de hoed voor het einde van de dag.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.