"Neen, tegen pesten"

MAANDAG, 31 AUGUSTUS 2015, 20:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Anderlecht, Proximus en de Constant Vanden Stock Foundation slaan de handen in mekaar voor een uitzonderlijke sensibiliseringscampagne.: "Zeg neen, tegen pesten" Een onderwerp dat, nu met de schoolstart in zicht, terug actueel is. 

Voorzitter Roger Vanden Stock legt uit waarom ze samen deze campagne opstarten: "In onze jeugdploegen wordt er gepest en worden er mensen uitgesloten. Zelfs ouders bezondigen zich wel eens aan pesten om de concurrenten van hun zoon uit te schakelen. Dat kunnen we niet accepteren en daarom starten we deze sensibiliseringscampagne. We maakten samen met de spelers een videoclip die door onszelf, de VTM en de RTBF zullen worden uitgezonden. Daarnaast sturen we onze spelers een paar keer per jaar naar verschillende scholen om jongeren uit te leggen dat pesten onaanvaardbaar is."

Een uniek project, wat wij, bij anderlecht-online, alleen maar kunnen toejuichen. En we wensen alle betrokkenen veel succes met dit project. 

Het promofimpje kan je hier bekijken.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.