Van Holsbeeck had plannen met Vanden Borre

DINSDAG, 1 SEPTEMBER 2015, 18:11 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Tijdens de persconferentie had Herman Van Holsbeeck het over de plannen die hij had met Anthony Vanden Borre. De meeste woede was al bekoeld na het ophefmakend interview van Vanden Borre. Het is zelfs niet uitgesloten dat Vanden Borre ooit terug deel uitmaakt van de A-kern. 

Tot op het laatste werden er pogingen ondernomen om een andere club te vinden voor de rechtsacher: "Veel managers hebben me gebeld dat ze wel een club hadden voor Anthony, maar uiteindelijk kwam er niks uit. Het had misschien het beste geweest voor alle partijen, maar goed. Nu is het aan Anthony om zich te tonen bij de beloften en elke kans te grijpen die hij kan", zegt Van Holsbeeck. 

Een terugkeer bij de A-kern wordt niet uitgesloten door Van Holsbeeck: "In voetbal is alles mogelijk, maar veel hangt af van Anthony."

"Ik zal u eerlijk zeggen: ik had voor hem een belangrijke rol in gedachten. Dat hij de Afrikanen van de derde-vierde generatie zou begeleiden bij Anderlecht. Een rolmodel dus, maar dat is hij momenteel niet", besluit de manager.



anderlecht-online forum