Praet: "Ik wil Vanden Borre vergeven"

WOENSDAG, 2 SEPTEMBER 2015, 07:47 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De uitspraak van Anthony Vanden Borre dat de Anderlecht-kleedkamer vol janetten zit, zorgde voor heel wat beroering. Dennis Praet is echter bereid om Vanden Borre te vergeven. Ook Herman Van Holsbeeck zet de deur op een kier.

"Die uitspraak van Anthony was een reactie op het incident met Geert Emmerechts. De meeste spelers stonden hierboven", aldus Praet. "Anthony is een goede jongen, maar soms komt hij wat te laat of zegt hij dingen die moeilijk liggen voor een profspeler."

"Onlangs sprak ik hem nog. Niet over het incident neen. Het is niet zo dat ik nu niets meer van Antony moet weten. Ik kan hem best vergeven. Of hij terug bij de A-kern mag? Dat is delicaat. Ik weet niet of iedereen zo vergevingsgezind is als ik."

Ook Herman Van Holsbeeck zegt niet categoriek neen tegen een rehabilitatie van Vanden Borre. "Hij heeft nog een contract voor drie jaar. Tot nader orde traint hij met de B-kern. We hopen dat hij zijn goede wil laat zien en we tot een oplossing voor hem kunnen komen."



anderlecht-online forum