Overzicht verhuurde spelers: Bastien op de bank

MAANDAG, 7 SEPTEMBER 2015, 07:39 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ook dit seizoen proberen we u elke maandag een overzicht te brengen van de prestaties van de spelers die Anderlecht verhuurt. Dat zijn er vier: Nathan Kabasele, Thomas Kaminski, Samuel Bastien en Elis Koulibaly.

Bastien en Koulibaly verwisselden begin vorige week pas van club. Door het interlandvoetbal werd er in de hoogste afdelingen van de Europese competities niet gespeeld, maar in de lagere reeksen werd wel gevoetbald. Bastien zag hoe zijn club Avellino met 3-1 verloor bij Salernitana. De middenvelder bleef de hele partij op de bank.

In de Belgische vierde klasse ging ook het RWDM 47 van Koulibaly met 3-1 onderuit. Net als Bastien kwam Koulibaly niet in actie.

Nathan Kabasele speelde vrijdag met de Belgische beloften. Hij scoorde er, iets wat hem bij De Graafschap nog niet lukte dit seizoen. Speelminuten vindt hij er wel. In de eerste vier competitiewedstrijden stond hij telkens in de basis. De Graafschap staat momenteel puntenloos laatste.

Thomas Kaminski wordt dit seizoen verhuurd aan FC Kopenhagen, maar daar is hij invallersdoelman. Met een wedstrijd minder gespeeld staat zijn club pas achtste in de Deense hooste klasse met 9 punten op 18.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.