Waarom Okaka voor Anderlecht koos

DINSDAG, 8 SEPTEMBER 2015, 16:38 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS De transfer van Stefano Okaka lijkt een schot in de roos. Waarom kiest een Serie A speler voor Anderlecht? De spits legt uit. 

 "Bij US Sampdoria liepen mensen rond die niets van voetbal kennen", begint Okaka zijn verhaal, "In januari trok ik van Parma naar US Sampdoria. Dat was op voorspraak van Sinisa Mihajlovic, want de sportief directeur moest niet van me weten. Die man verdedigde zich door te stellen dat hij negatieve commentaren had gelezen op Facebook."

"In april werd ik samen met een andere speler bij de directie geroepen. Die speler kreeg te horen dat hij een verbeterd contract kreeg, terwijl ik moest inleveren. Toen was het voor mij over", het sein dus voor Okaka om te vertrekken. 

​Anderlecht klopte dus op het ideale moment aan en de spits is blij met die kans: "Ik heb een nieuwe kans gekregen bij een grote club. En ik ben pas tevreden als Anderlecht opnieuw kampioen van België is."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.