Hasi: "We worden stilaan een ploeg"

ZATERDAG, 12 SEPTEMBER 2015, 15:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi ziet dat er beterschap op komst in zijn ploeg. Verschillende spelers groeien naar hun beste niveau toe en dat was ook te zien in de wedstrijd tegen Westerlo. 

"Stefano Okaka, Steven Defour, Dennis Praet en niet te vergeten Youri Tielemans waren een paar weken geleden niet in vorm en dat was te veel voor ons. Ondertussen hebben ze veel progressie gemaakt en ze moeten nog veel beter worden", legt Hasi uit.

"Ook achteraan loopt het steeds beter met Kara Mbodj, hij functioneert steeds beter. We worden stilaan beter als ploeg", zegt de coach. 

Drukke agenda

Er breekt een drukke periode aan voor Anderlecht, de eerste Europa League wedstrijden komen eraan. Hasi zal dus al zijn spelers nodig hebben om op tijd te kunnen wisselen om iedereen te nodige rust te gunnen.
"We gaan moeten roteren en ons aanpassen aan het systeem en de tegenstander", blikt Hasi vooruit, "We hebben alle spelers nodig. Vorig jaar hadden we geen keuze als er iemand uitviel, nu hebben we die wel. Maar de combinatie moet wel goed zijn. Het zal afhangen van de tegenstander en welke speler toe is aan rust. Neem nu Matias Suarez, hij kan nog geen drie wedstrijden per week aan, voor hem wordt dat moeilijk."

"Wat dus automatisch ook betekent dat iedereen zijn kans zal krijgen. Zij moeten dan klaar zijn om die te grijpen en zich te bewijzen", besluit de coach. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.