Hasi: "Genk wilde niet voetballen"

MAANDAG, 14 SEPTEMBER 2015, 07:37 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi had na de partij lovende woorden voor zijn jongens, maar minder voor de tegenstander. "Zei Peter Maes vooraf niet dat Genk hier als een topclub zou komen voetballen? Ik heb het niet gezien."

"Met acht stonden ze steeds voor de goal", verwijst Hasi naar het defensieve karakter van de bezoekers. "Nu, veel ploegen zullen hier op die manier komen voetballen. Het is aan ons om daar een oplossing op te vinden. We moeten onze snelle balcirculatie langer aanhouden, voor de goal opduiken en meer finesse tonen bij de afwerking."

Toch stak Hasi ook de hand in eigen boezem. "De laatste pass ontbrak bij ons. Bovendien hadden we vaak te weinig mensen in de zestien meter. Dat is omdat Okaka een spits is die graag afhaakt om mee te voetballen. Waarom ik Obradovic wisselde? Hij ging niet meer over zijn tegenstander heen."

"Wij waren de enige ploeg die verdiende te winnen", onderstreepte Hasi aan het einde van zijn persbabbel nog eens. "We wilden met een goed gevoel richting Europa League, maar ook dit geeft hoop. Monaco is natuurlijk wel Champions League-niveau."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.