Koulibaly: "Blij dat ik voor RWDM koos"

DINSDAG, 15 SEPTEMBER 2015, 07:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Elis Koulibaly beleefde zondag een ijzersterk debuut bij RWDM 47. Na een mislukte avontuur bij Aalst, wil hij in vierde klasse zijn carrière lanceren. "Ik zette een stapje terug om er daarna minstens één vooruit te zetten."

"Ik ben blij dat ik mijn steentje kon bijdragen aan de 1-4-zege", aldus de spits, die in de slotfase ging discussiëren toen RWDM een strafschop kreeg. "Ik wilde inderdaad graag mijn doelpuntje meegraaien. Dat zou goed geweest zijn voor mijn vertrouwen. Hoewel ik het leuk vind dat anderen scoren uit mijn assists, pik ik toch zelf ook graag een doelpuntje mee."

Anderlecht haalde Koulibaly enkele jaren geleden weg uit Burkina Faso, maar verder dan de beloften raakte hij niet. Vorig seizoen werd hij uitgeleend aan tweedeklasser Aalst. "Maar ik ben blij dat ik voor RWDM gekozen heb. Ik wil met hen promoveren en zo veel mogelijk scoren. Ik ben een spits en wordt op het einde afgerekend op mijn doelpunten."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.