"Obradovic komt er wel, hij is een topper"

DONDERDAG, 17 SEPTEMBER 2015, 15:26 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ivan Obradovic was de eerste versterking die Anderlecht deze zomer haalde, maar tot nu toe zagen we nog niet de kwaliteiten die hij bij KV Mechelen toonde. Tom Caluwe, T2 bij Malinwa, is ervan overtuigd dat dit snel zal komen.

Anderlecht haalde Obradovic omdat hij defensieve zekerheid koppelt aan offensieve impulsen. Vooral dit laatste zagen we nog niet echt dit seizoen. "Maar dat komt wel”, zegt Caluwé bij Voetbalkrant. “Hij moet zich nog wat aanpassen en wennen aan de manier van spelen. Bij ons ging het ook pas goed lopen toen we na nieuwjaar van systeem veranderden. Het is ook anders spelen bij Anderlecht: hij mag niet te veel ruimte laten in zijn rug.”
 
“Hij speelt inderdaar nog niet op zijn beste niveau, maar meer spelers bij topclubs hebben dit. Geef hem wat tijd en zijn kwaliteiten komen boven. Geloof me: hij is een topper en komt er wel.”
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.