Jestrovic: "Alles komt goed met Suarez"

VRIJDAG, 25 SEPTEMBER 2015, 14:50 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Matias Suarez scoorde zijn eerste goal in lange tijd tegen Spouwen-Mopertingen. Dit zal ongetwijfeld goed zijn voor zijn vertrouwen, ook al was het maar tegen een vierdeklasser. Nenad Jestrovic, topschutter in 2005, is er zeker van dat alles goed komt met de Argentijn.

"Ik wil niet zeggen dat het zijn eerste goal in een jaar is", zegt Jestrogoal, "Hij is lange tijd geblesseerd geweest. Voor mij is het zijn eerste goal dit seizoen, punt. Ik ben er zeker van dat Mati nu gelanceerd is, ook al heeft het wat langer geduurd. Voor ons, aanvallers, is het mentale heel belangrijk. Een goal is een goal, of dat nu tegen een vierdeklasser of een eersteklasser is. Als hij gespaard blijft van blessures, is de echte Suarez niet meer veraf;"

"Ik ben ervan overtuigd dat die goal hem een fantastisch gevoel zal gegeven hebben", zegt ook Wesley Sonck, topschutter in 2001 en 2002."

Ook Cisse Severeyns, topschutter in 1988, zegt dat dat doelpunt heel belangrijk was voor Suarez: "Natuurlijk is die goal heel belangrijk. Als je na lange tijd eindelijk weer scoort, maatkt het niet uit waar of hoe of tegen wie. Je kan daarna plots aan de lopende band beginnen scoren, waardoor je als spits op een totaal andere manier op het veld staat."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.