Uitslagen Europese tegenstanders

DINSDAG, 29 SEPTEMBER 2015, 07:37 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Overmorgen is er opnieuw actie in de Europa League. Qarabag, de tegenstander van Anderlecht, slaagde er afgelopen weekend slecht in blessuretijd in om een nederlaag te vermijden.

Qarabag - Nefchi Bakoe 1-1

Qarabag kwam in eigen stadion op het uur op achterstand. In de blessuretijd kreeg de kampioen een strafschop en de Braziliaan Richard miste niet. Ondanks dit gelijkspel blijft Qarabag op kop met 14 op 18.

Opstelling: Sehic, Sadıqov, Medvedev, Qarayev (70’ Dani Quitana), Huseynov, Agolli, İsmayılov (75’ El Jadeyaoui), Richard, Diniyev, Reynaldo, Armenteros (60’ Mamadov)

Tottenham - Manchester City 4-1

Na drie punten behaald te hebben in de eerste vier competitiewedstrijden komt Tottenham helemaal onder stoom. Het voorbije weekend werd de miljardenploeg van Manchester City met 4-1 in de pan gehakt. Tottenham kwam op achterstand, maar Dier, Alderweireld, Kane en Lamala zetten de situatie recht. Met twaalf punten uit zeven duels staat Tottenham momenteel gedeeld vijfde.

Opstelling: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Davies, Alli, Dier, Lamela (87' Carroll), Eriksen (68' Chadli), Son (77' Njie), Kane

Guingamp - Monaco 3-3

Monaco blijft aanmodderen in de Ligue 1. Tegen Guingamp kwam het drie keer op voorsprong, maar even vaak kwam de thuisploeg op gelijke hoogte. Bernardo Silva, Raggi en Dirar scoorden voor de Monegasken, die nu gedeeld achtste staan met 12 punten uit acht duels.

Opstelling: Subasic, Tavares, Raggi, Touré (35’ A.Traoré), Wallace, Carvalho, Silva, Lemar (65’ Pasalic), Dirar, Bakayoko, El Shaarawy (78’ L.Traoré)