Verschueren: "We zijn bijlange nog niet uitgeschakeld"

ZATERDAG, 3 OKTOBER 2015, 15:54 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Ook Michel Verschueren reisde mee af naar Azebeidjan. Maar de "éminence grise" van Anderlecht blijft positief na de lamentabele vertoning van paars-wit te Bakoe. Winnen tegen Tottenham en we zitten opnieuw in de race, laat Verschueren weten. 

Het is geweten dat Mister MIchel heel actief is op twitter. Eens geland in België maakte er hij dan ook meteen werk van om de paarse supporters gerust te stellen. 

"Beste Vrienden, ik was drie dagen in Baku en dus niet te bereiken.Wij zijn allemaal ontgoocheld zoals jullie maar blijven positief denken", reageerde Verschueren op twitter, "Maar ik durf Jullie verzekeren wij hebben een goede ploeg en moeten niet te pessimistisch reageren op een Baku Pechdag."

Mister Michel vraagt aan de supporters om positief te blijven en opvallend, ook hij neemt het op voor Hasi: "De talrijk gemiste doelkansen moet men niet aan Hasi verwijten.Laat ons allemaal positief blijven. Bedankt."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.