Mbokani: "Anthony is nog een echte 'mauve' "

ZONDAG, 11 OKTOBER 2015, 09:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Dieumerci Mbokani is na zijn vertrek altijd trouw gebleven aan Anderlecht. "Sporting is de club van mijn hart. Mijn 5-jarige zoon Jess zette er zijn eerste stappen in het voetbal tijdens de 'foot and fun' dagen", aldus Mbokani. 

Mbokani liet zich deze week verzorgen door de medische staff van Anderlecht, aan de schouder: "Ik word hier niet behandeld als een ex-speler, het is alsof ik nog steeds deel uitmaak van de ploeg. Ik voel mij hier goed."

Ook Mbokani geeft toe dat het spel bij Anderlecht niet is hoe het zou moeten zijn, maar hij weet ook dat Anderlecht deze periode zal te boven komen: "Zelfs de allerbeste krijgen de maken met moeilijke momenten. Die gemiste penalty's? Dat is voetbal, maar ik geef toe dat het er veel waren."

Anthony Vanden Borre

Onvermijdelijk kwam ook het onderwerp Vanden Borre ter sprake, en Mbokani neemt het onmiddellijk op voor de 'ket': "Anderlecht moet een oplossing voor hem vinden. Hij is een echte 'mauve'. Als hij nu eens zou samenzitten met meneer Van Holsbeeck."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.