Uitslagen Europese tegenstanders: Tottenham gelijk

ZONDAG, 18 OKTOBER 2015, 20:44 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Na de ruime zege bij Zulte Waregem kan Anderlecht met vertrouwen en in alle sereniteit toewerken naar de partij van donderdag tegen Tottenham. Maar wat deden de Spurs dit weekend? Het overzicht van de uitslagen van de Europese tegenstanders.

Tottenham - Liverpool 0-0

Tottenham kreeg gisteren Liverpool en nieuwe trainer Jurgen Klopp op bezoek. Het werd een weinig boeiende partij zonder doelpunten. Bij Tottenham viel Nacer Chadli al vroeg uit met een blessure. Moussa Dembélé is weer fit en speelde een sterke wedstrijd.

Opstelling: Lloris, Walker, Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dembélé, Alli, Lamala (87' Townsend), Erikson, Chadli (11' N'Jie), Kane

Monaco - Lyon 1-1

Ook Monaco kwam dit weekend niet verder dan een gelijkspel. 1-1 werd het in de topper tegen Lyon. Pasalic zette Monaco kort voor de rust op voorsprong, maar vijf minuten voor tijd maakte Lyon gelijk. Door een rode kaart voor Wallace speelde Monaco de laatste 24 minuten met tien.

Opstelling: Subasic, Fabinho, Wallace, Toulalan, Echiejile, Moutinho, Pasalic, Bernardo Silva, Lemar, Ivan Cavaleiro (88' El Shaarawy), Traoré (82' Carrillo)

Qarabag - Zira 4-1

Net als Anderlecht boekte Qarabag dit weekend een ruime zege. 4-1 werd het tegen Zira, toch de nummer drie in het klassement. Armenteros en Richard scoorde elk twee keer. Oud-Anderlecht-speler Reynaldo speelde niet mee. Hij blesseerde zich deze week en zal ook de wedstrijd tegen Anderlecht van 10 december missen.

Opstelling: Sehic, Hüseynov, Yunuszadä, Agolli, Qurbanov (57' Mustafayev), El Jadeyaoui, El Jadeyaoui, Chumbinho (70' Michel), Richard, Diniyev, Armenteros (75' Poepon)