"Conté en Sylla hebben geen spijt van transfer"

ZONDAG, 18 OKTOBER 2015, 20:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ibrahima Conté en Idrissa Sylla keken vanavond hun ex-club Zulte Waregem in de ogen. De twee kwamen niet van de bank, een lot dat hen wel vaker beschoren is. Maar volgens hun manager hebben ze geen spijt van hun overstap.

Sylla stond in het begin van het seizoen in de basis en scoorde drie keer. Toen Okaka kwam, verhuisde hij naar de bank. "Sylla zal nog kansen krijgen", vertelde Younos Oumouri, manager van de twee Guineërs, zaterdag in La Dernière Heure. "Hij heeft kwaliteiten die de andere spitsen niet hebben. Toen Sylla kwam, sprak men van een duo Mitrovic - Sylla. Nu kan een duo Okaka - Sylla, dat zagen we nog niet."

Ook Conté moet momenteel nagelbijten op de bank. "Hij miste de voorbereiding door een blessure. Toen vormde Besnik Hasi zijn elftal en Conté was er dus niet bij. Maar hij is niet ongerust. Hij weet dat hij zijn kans zal krijgen. Er zijn maar weinig spelers met zo'n gave techniek als hij."

"Sylla noch Conté beklagen zich hun overstap van Zulte Waregem naar Anderlecht", besluit Oumouri. "Ze wisten dat er meer concurrentie zou zijn."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.