"Deze zege is goed voor het vertrouwen"

MAANDAG, 19 OKTOBER 2015, 07:46 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Leander Dendoncker en Dennis Praet reageerden gelijkaardig op de overwinning tegen Zulte Waregem. Ze toonden zich blij met de drie punten, maar beseffen dat één zwaluw nog geen lente maakt.

"We speelden een complete en volwassen match", opent Dendoncker. "Dit geeft ons vertrouwen, maar we hebben geen reden om te gaan zweven. De komende wedstrijden zal het niet even gemakkelijk gaan. Dat moeten we goed beseffen."

Praet sluit zich hierbij aan. "Zulte staat goed geklasseerd en we hebben het hier altijd lastig. Deze overwinning doet dus deugd. De manier waarop is belangrijker dan de winst zelf. Dat we vier keer scoren, zal ons vertrouwen een boost geven."

Over de strafschop blijven beide jonkies op de vlakte. Ik kon het niet goed zien, dus ik spreek me er niet over uit", vertelde beiden. Defour trapte en scoorde de elfmeter, maar ook Praet was na zijn misser tegen Mechelen kandidaat. "Maar als Steven zich goed voelt, dring ik me niet op."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.