"Denk dat we Okaka snel kwijt zullen zijn"

MAANDAG, 19 OKTOBER 2015, 07:52 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hoezo, Stefano Okaka is geen scorende spits? In zijn eerste tien duels toont de Italiaan zich veel trefzekerder dan Aleksandar Mitrovic. Zijn teammaats zijn dan ook vol lof voor de Italiaan.

Okaka scoorde gisteren zijn zesde doelpunt van het seizoen. Hij had hier amper 520 speelminuten voor nodig. Hij komt zo aan één doelpunt om de 86,6 minuten. Aleksandar Mitrovic scoorde in zijn eerste tien duels voor paars-wit zeven keer, maar deed dit in 809 minuten. Zijn gemiddelde: één doelpunt elke 115,7 minuten.

Net als Mitrovic is Okaka een man van 'nuttige doelpunten'. Zijn doelpunten zijn niet gewoon scorebordvulling. Neen, vijf van de zes doelpunten waren het eerste van de wedstrijd. Daarnaast toont de Italiaan zich van enorme meerwaarde in het spel. "Stefano is een plezier om mee samen te spelen", vertelde Guillaume Gillet na de partij tegen Zulte Waregem.

Silvio Proto gaat nog verder: "Stefano is zo goed. Ik denk dat het niet lang zal duren of we zijn hem kwijt."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.