Kara: "Geen spijt dat ik niet naar Premier League ging"

MAANDAG, 19 OKTOBER 2015, 13:03 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Kara Mbodj verhuisde in augustus van Genk naar Anderlecht. Nochtans had de verdediger altijd gezegd dat hij naar de Premier League wilde. Toch vindt hij Anderlecht geen stapje lager.

"Bij Anderlecht speel ik weer een trapje hoger. Dat was mijn doel. Ik had aanbiedingen op zak uit Engeland, maar ik wilde niet vertrekken om te vertrekken. De clubs die me wilden, boden niet de zekerheid dat ze aan het einde van het seizoen zich zouden handhaven in de Premier League."

En dus koos Kara voor Anderlecht. "Toen Anderlecht zich meldde, dacht ik 'waarom niet?'. Bovendien ben ik de duurste verdediger uit de clubgeschiedenis. De club toonde veel respect en bood me het contract dat ik verdiende. Ik heb helemaal geen spijt van mijn keuze."

Bij zijn debuut tegen KV Oostende kende Kara niet zijn beste middag. Intussen gaat alles veel beter. "De fans hebben me in de armen gesloten, iets wat altijd goed is voor een voetballer. Ook in de kleedkamer begin ik mijn zegje te doen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.