DONDERDAG, 22 OKTOBER 2015, 07:04 - Garrincha

JEUGD De Belgische U17 hebben hun tweede partij op het WK in Chili met 2-1 gewonnen tegen Honduras. Jorn Vancamp, in de eerste wedstrijd nog 90 minuten op de bank, scoorde het openingsdoelpunt.

Na 21 minuten mochten de de Belgen een vrije trap nemen in de buurt van de middellijn. De bal kwam meteen voor doel. Wout Faes kopte tot bij Vancamp, die controleerde en schoot strak binnen. Vancamp speelde net als Faes en Orel Mangala de volledige match. Alper Ademoglu kwam niet van de bank.

Een verslag van de wedstrijd kan je hier bekijken. Het doelpunt van Vancamp volgt na 30 seconden.