Politie bevestigt aanval door Anderlecht-hooligans

DONDERDAG, 22 OKTOBER 2015, 17:42 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE De politie van Brussel heeft tegenover Sporza de berichten bevestigt die vertelden dat Anderlecht-hooligans gisterenavond fans van Tottenham hebben aangevallen toen die iets dronken in een café.

"Een patrouille passeerde daar toevallig en zag een grote groep mensen, die aan het vechten was. Toen de agenten de sirene lieten loeien, maakten de supporters van Anderlecht zich uit de voeten", doet woordvoerster Marie Verbeke het verhaal.

"Fans van Tottenham vertelden ons dat ze in het café zaten en rustig een pint aan het drinken waren. Toen kwam er een grote Anderlecht-groep met hen vechten. Bij de supporters van Tottenham vielen er twee lichtgewonden. Die zijn naar het ziekenhuis gegaan, maar hebben het snel weer mogen verlaten. In het café zijn een ruit en glazen gesneuveld. Stoelen, banken en tafels zijn afgebroken."

Volgens de politie ging het om een vijftigtal hooligans en evenveel Engelse supporters. "Momenteel zijn er nog geen personen opgepakt. Het onderzoek loopt nog. De komende dagen hopen we personen te kunnen identificeren", besluit Verbeke.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.