De Tijd: "Anderlecht geeft groen licht voor Eurostadion"

DONDERDAG, 22 OKTOBER 2015, 20:11 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Vanmiddag vergaderde de raad van bestuur van Anderlecht over het Eurostadion. De club wil geen commentaar kwijt, maar volgens De Tijd is er een beslissing genomen: Anderlecht gaat in het Eurostadion spelen.

Paars-wit stuurde in de vooravond volgend kort persbericht de wereld in: "De Raad van Bestuur van RSC Anderlecht is vandaag samengekomen en heeft nota genomen van constructieve punten. De Raad Van Bestuur heeft het management opgedragen om de punten te verhelderen en op te volgen. De club onthoudt zich verder van alle commentaar."

De Tijd meent echter meer te weten. De krant schrijft op basis van 'bronnen dicht bij het dossier' dat de raad van bestuur vanmiddag met unanimiteit van stemmen het voorstel heeft goedgekeurd om te gaan spelen in het nieuwe nationale stadion op Parking C van de Heizel.

Volgens De Tijd is er niet veel veranderd aan het dossier tegenover vier weken geleden. Toen liet Anderlecht weten zich terug te trekken uit het dossier. "Er waren een paar misverstanden als gevolg van te veel bilaterale gesprekken. Door alles in  een grotere groep samen te bekijken, zijn we er uit geraakt", citeert De Tijd een insider.
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.