Gillet: "Niet slecht hé"

VRIJDAG, 23 OKTOBER 2015, 07:36 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Waar je Guillaume Gillet ook zet, hij komt altijd sterk uit de hoek. Hij bracht Anderlecht op gelijke hoogte waardoor de wedstrijd helemaal kantelde. Gillet is dan ook enorm blij over zijn gelijkmaker.

Het was een gelukkige Gillet die gisteren de pers te woord stond: "Niet slecht hij", zei hij met een brede glimlach, "Tien keer scoren in Europa is wel speciaal, al is elk doelpunt natuurlijk belangrijk."
De Luikenaar stond gedwongen op de rechsback door het uitvallen van Andy Najar: "Ik sta daar liever niet", geeft Gillet toe, "Maar als je de kans krijgt om Europees te spelen tegen Tottenham, dan ga je niet klagen over waar je staat. Het voornaamste is dat je speelt."

Vertrouwen getankt

De overwinning tegen Tottenham heeft Anderlecht deugd gedaan, maar Gillet beseft dat ze er nog lang niet zijn om Europees te kunnen overwinteren.
"We hebben geleerd uit onze fouten en vertrouwen getankt. Er volgen nog twee hele moeilijke verplaatsingen voor ons naar Monaco en Tottenham. Maar ik zie wel mogelijkheden voor ons", aldus nog Gillet.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.