Hasi: "Nu iets halen in Londen en Monaco"

VRIJDAG, 23 OKTOBER 2015, 07:59 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi zag tegen Tottenham een erg sterk Anderlecht. "Na de rust hebben we durven voetballen. We sprongen ook efficiënt om met onze kansen. Dit geeft vertrouwen."

"In de aanvangsfase hadden we te veel respect voor Tottenham", zo begint Hasi zijn analyse. "We leden snel balverlies en deden niets als we de bal hadden. De eerste goal was een geschenkje. Gelukkig redde Proto daarna die kans van Lamela. Dat gaf vertrouwen."

Na de rust vond Hasi zijn ploeg sterk spelen. "Dendoncker ging voor de verdediging spelen en Defour iets hoger. De inbreng van Acheampong draaide ook erg goed uit. Met zijn snelheid deed hij Tottenham pijn. Misschien dat ze hem niet zo goed kenden? Maar ik wil de hele ploeg een pluim geven."

En zo boekte Anderlecht de overwinning die het nodig had. "Zonder deze zege was het misschien over. Het verlies in Qarabag deed pijn. Die verloren punten moeten we ergens recupereren. Over twee weken op bezoek bij Tottenham of daarna in Monaco. In die wedstrijden moeten we punten halen. Op de laatste speeldag komt dan Qarabag op bezoek."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.