Overzicht verhuurde spelers: Kabasele lijkt basisplaats kwijt

MAANDAG, 26 OKTOBER 2015, 07:53 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Hoe presteerden de spelers die Anderlecht verhuurt het voorbije weekend? Het overzicht.

Na zijn doelpunt van vorige week mocht Samuel Bastien voor de tweede keer dit seizoen in de basis starten bij Avellino. In de tachtigste minuut werd hij vervangen door onze landgenoot Benjamin Mokulu. De 1-1-eindstand tegen Spezia stond toen al op het bord. Avellino is nu voorlaatste met zeven punten uit negen wedstrijden.

Bij De Graafschap lijkt Nathan Kabasele zijn basisplaats kwijt. Na zijn schorsing begon de spits voor de tweede keer op rij op de bank. Na 65 minuten mocht hij invallen. Zeven minuten voor tijd slikte De Graafschap het enige doelpunt van de partij. Het verloor zo met 0-1 van Heracles en blijft laatste met twee punten uit tien duels.

In Denemarken keek Thomas Kaminski voor de elfde keer dit seizoen toe vanop de bank. Zijn Kopenhagen won met 1-2 bij SønderjyskE en blijft aan de leiding samen met Midtjylland.

In de Belgische vierde klasse tot slot speelde Elis Koulibaly de volledige partij met RWDM op bezoek bij Charleroi Fleurus. De Burkinees miste eerst nog een goede kans, maar gaf kort na de rust de assist voor de gelijkmaker van Diansangu. De partij eindigde op 2-2. RWDM staat nu elfde met tien punten uit acht wedstrijden. De meeste ploegen hebben twee wedstrijden meer achter de rug.