Uitslagen Europese tegenstanders: Tottenham spoelt nederlaag door

MAANDAG, 26 OKTOBER 2015, 11:03 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Na de nederlaag in Anderlecht heeft Tottenham in de Premier League zwaar uitgehaald. Op bezoek bij Bournemouth won het met 1-5. Ook Monaco won, Qarabag niet.

Bournemouth – Tottenham 1-5

De middag begon nochtans slecht voor Tottenham. Al na één minuut moest het achtervolgen tegen staartploeg Bournemouth. In minuut negen hing Harry Kane de bordjes weer gelijk met een strafschop en Moussa Dembélé en Erik Lamela zetten de Spurs nog voor de rust op rozen. Kane dikte na de pauze met twee doelpunten de score aan tot 1-5.

Opstelling: Lloris, Walker (82’ Trippier), Alderweireld, Vertonghen, Rose, Dier, Alli, Lamela, Dembélé (68’ Mason), Eriksen, Kane (85’ N’Jie)

Reims – Monaco 0-1

Na drie gelijke spelen kon Monaco nog eens winnen in de Ligue 1. Op bezoek bij Reims scoorde Bernardo Silva na twaalf minuten het enige doelpunt van de partij. Monaco is nu achtste.

Opstelling: Subasic, Fabinho, Raggi, Ricardo Carvalho, Echiejelle, Pasalic, Toulalan, Joao Moutinho, Dirar (86' Ivan Cavaleiro), Carrillo (77' L. Traoré), Bernardo Silva

Sumqayit – Qarabag 1-0

Tegen de voorlaatste in het klassement leed Qarabag zijn eerste nederlaag van het seizoen. Vijf minuten voor het einde scoorde Sumqayit het enige doelpunt van de partij. Qarabag moet nu Qabala als medeleider naast zich dulden.

Opstelling: Sehic, Dimitrovski, Salahli, Yunuszada, Qurbanov, Mammadov (71' Armenteros), Chumbinho (56' Ismayilov), Michel (58' Richard), Dani Quintana, Diniyev, Poepon