Hasi: "Niet slecht dat spelers samen naar Carré gingen"

DINSDAG, 27 OKTOBER 2015, 07:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Een aantal spelers bouwden na de overwinning tegen Club Brugge een feestje in discotheek Carré. Ze hadden hiervoor de goedkeuring van Besnik Hasi. "Ik zei hen: 'Als jullie willen ontspannen dan is dit het moment'."

Dennis Praet, Guillaume Gillet, Ibrahima Conté en Steven Defour trokken samen met Fabrice N'Sakala naar de danstempel in Willebroek. Defour speelde er zelfs even deejay.

"De spelers komen uit een moeilijke periode. Velen waren weg met de nationale ploeg en sliepen toen in hotels. Daarna kwam de zware week met Zulte Waregem, Tottenham en Club Brugge. Ook hier kwamen afzonderingen bij kijken. Ze hebben er echter een fantastische week van gemaakt", vertelt Besnik Hasi.

Daarom liet de Anderlecht-coach zijn jongens even vrij. "Maandag (gisteren, red) kregen ze verlof. Ik zei niet dat ze naar een discotheek moeten gaan, maar als ze dat met enkele samen gedaan hebben, vind ik dat niet slecht. Dat maakt de ploeg sterker. Dinsdag (vandaag, red.) verwacht ik dat ze er weel vol tegenaan gaan."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.