"Steven leeft weer zoals een serieuze prof"

DINSDAG, 27 OKTOBER 2015, 07:54 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Eindelijk laat Steven Defour zien waarom Anderlecht een recordbedrag voor hem op tafel legde. De middenvelder werkt als nooit tevoren en is de patron van deze ploeg. Zijn vader en manager zien het verschil.

Vorig seizoen werd Defour in 19 van de 39 wedstrijden waarin hij startte vervangen. Gemiddeld kwam hij aan 50 minuten per wedstrijd. Dit seizoen speelde hij werd hij enkel tegen Monaco vroegtijdig naar de kant gehaald en kreeg hij rust in de beker. Voor de rest speelde hij alles. Dit is niet aleen omdat hij nu een volledige voorbereiding kende, ook naast het veld heeft hij alles weer op een rijtje.

"Eindelijk heeft Steven geen pijntjes meer. Hij leeft opnieuw als een serieuze prof. Hij verzorgt zich beter en vond evenwicht in zijn privé-leven", vertelt vader Jacques in Het Nieuwsblad.

Ook Defour zijn manager Paul Stefani ziet dat alles weer loopt zoals het moet. "Wie zich fysiek goed voelt, is ook psychisch ok", zo zegt hij. "Steven wil met Anderlecht schitteren in België en Europa. Het EK zit in zijn hoofd. Hij wil zijn plaats bij de beste spelers ter wereld."

"Ook al toont hij het niet, die recente niet-selecties deden hem pijn. Geloof me maar", pikt vader Jacques in. "Daarna een nieuwe transfer? Laat het uit. Hij heeft nu net zijn draai gevonden in België."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.