Hasi: "Blij met wat we na de rust toonden"

VRIJDAG, 30 OKTOBER 2015, 07:35 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi zag in Kortrijk een Anderlecht met twee gezichten. Voor de rust zag hij geen goed Anderlecht, erna wel. "Het is enkel jammer van de strafschoppen, daardoor verliezen we punten."

"We hebben het altijd moeilijk in Kortrijk", zo opent Hasi zijn wedstrijdanalyse. "Ze dwingen wel slechts eens kans af, maar die is wel goal. We stonden niet goed bij dat tegendoelpunt. We weten dat Kortrijk uitgaat van een sterke organisatie en ze niet veel ruimte geven. Dan moet je de bal snel laten rondgaan, iets wat we voor de rust te weinig deden."

Na de pauze liep het beter. "Toen kregen ze het moeilijk om het allemaal te belopen. Je zag dat Kortrijk niet gewoon is om twee wedstrijden per week te spelen. Ik ben wel blij met de reactie van mijn ploeg na de pauze, die was fantatsich. De balcirculatie was goed, we dwongen kansen af en scoorden. Jammer van die strafschopfases, daardoor verliezen we punten. Over het resultaat ben ik ontgoocheld, over wat we toonden na de rust niet."
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.