Tielemans: "Niet op scheidsrechter steken"

VRIJDAG, 30 OKTOBER 2015, 07:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Youri Tielemans reageerde ontgoocheld op de het gelijkspel tegen Kortrijk. "We hadden de kansen om de wedstrijd te beslissen, maar maakten ze niet af."

"De scheidrechter liet na om minstens twee strafschoppen te fluiten. Dat heeft ons niet geholpen", vertelde hij na afloop voor de televisiecamera's. "We hadden natuurlijk ook kansen om de wedstrijd te beslissen, maar we maakten ze niet af. We moeten het niet de scheidsrechter steken."

"Tegen zulke een verdedigende ploeg is het niet gemakkelijk voetballen. We wisten vooraf dat ze erg compact spelen en gevaarlijk kunnen zijn op de tegenaanval. Ze komen één keer voor onze goal en het is doelpunt."

Als middenvelder dook Tielemans geregeld op voor het doel van de tegenstrever." De trainer vroeg om geregeld in de rug van de verdedigers op te duiken. Daar lag ruimte. Helaas heeft het vandaag niet veel opgeleverd."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.