Kaminski speelt en wint in Deense beker

VRIJDAG, 30 OKTOBER 2015, 13:30 - Garrincha

WEDSTRIJDEN Thomas Kaminski heeft zijn tweede wedstrijd voor FC Kopenhagen gespeeld. De doelman mocht aantreden in de bekerwedstrijd tegen Fredericia. Kopenhagen haalde het na verlengingen met 1-2.

Door deze overwinning plaatst Kopenhagen zich voor de kwartfinale van de Deense beker. Een goede zaak voor Kaminski. In de competitie is hij tweede doelman, maar de bekerwedstrijden mag hij wel spelen.

Ook voor Samuel Bastien stond er midweekvoetbal op het programma. Dinsdag al won zijn Avellino met 3-0 tegen Ascoli. Bastien viel in na 68 minuten. De eindstand stond toen al op het bord. Avellino deelt de zestiende plaats met vier andere ploegen.