Van Rompuy: "Anderlecht niet hetzelfde zonder Astridpark"

ZATERDAG, 31 OKTOBER 2015, 08:59 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Politicus Eric Van Rompuy, al jaren Anderlecht supporter in hart en nieren, ziet de toekomst verdrietig tegemoet. Met de verhuis van paars-wit naar parking C, ziet de politicus een stukje geschiedenis verdwijnen. "Maar ik blijf supporter", benadrukt hij.

Nu het er alsmaar meer naar uitziet dat Anderlecht binnen de jaren effectief de overstap zal maken van het Astridpark naar parking C, zien de supporters een stukje geschiedenis verdwijnen.
Ook Eric Van Rompuy treurt: "Anderlecht niet meer in het Astridpark: voor mij zal Anderlecht nooit meer Anderlecht zijn."

Van Rompuy heeft alleen maar goede herinneringen aan de tijd dat hij met zijn vader en broer en zus naar het Astridpark ging. 
"Voetbal is ook emotie en traditie. Nu nog komt bij mij de nostalgie boven telkens als ik naar Anderlecht ga kijken. Ik zie ons nog altijd staan op die "gradins" met mijn vader, broer en zuster en dan komen die onvergetelijke momenten van "ALLONS LES MAUVES" weer naar boven."

De volledige blog van Van Rompuy kan u HIER lezen. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.