Hasi: "Mijn invallers zijn heel belangrijk"

ZATERDAG, 31 OKTOBER 2015, 09:33 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi heeft zijn vaste ploeg gevonden maar dat brengt ook problemen mee. Heel wat spelers blijven daardoor op de bank. Maar de coach vindt zijn invallers belangrijker dan de vaste waarden. Al is het niet gemakkelijk om iedereen tevreden te houden. 

"Ze moeten klaar zijn als ik ze nodig heb", zegt de coach over zijn invallers. "In dat opzicht zijn de invallers misschien wel belangrijker dan de basisspelers, want zij die spelen zijn altijd tevreden. Bankzitters niet. Bij ons beginnen nu ook de blessures en de schorsingen te komen. Hun kansen gaan dus komen, en dan moeten ze klaar zijn. Ze moeten dus hard blijven werken."

Lukebakio

De invallers hebben er intussen een concurrent bijgekregen met Dodi Lukebakio: "Dodi heeft heeft het verdiend. Als ze goed zijn moet ik ze speeltijd geven", aldus de coach. "Al gaat het voor Dodi nu heel snel met twee invalbeurten in één week."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.