Robbert Nuytinck: "Bram is mentaal heel sterk"

DINSDAG, 1 DECEMBER 2015, 08:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Bram Nuytinck stond zondag tegen OHL nog eens aan de aftrap. Hij beseft dat hij in de fout ging bij de eerste goal, maar wil geen medelijden, zegt zijn broer Robbert Nuytinck. Ondanks alles is Bram Nuytinck tevreden bij Anderlecht.

Alles begon met de teenblessure van Nuytinck die maar bleef aanslepen. Ondertussen deed Olivier Deschacht het uitstekend als centrale verdediger en belande Nuytinck op de bank. Joost Erbergen, boezemvriend van Nuytinck, geeft toe dat dat een zware periode was voor de Nederlandse verdediger: "Alles kwam in één keer op zijn dak. Maar hij weet dat 'Oli' heel sterk speelt en dat hij op de bank zit. Dat is rot voor Bram, maar hij voelt zich nog steeds heel goed bij Anderlecht."

"Hij zal zich ook niet zomaar neerleggen bij de situatie. Hij is nog steeds de eerste op training en laat het hoofd niet hangen", gaat Erbergen verder, "Besnik Hasi en Herman Van Holsbeeck blijven hem ook steunen en complimenten geven voor zijn inzet."

Hier wordt hij sterker van

Ook Robbert Nuytinck bevestigd het optisme van zijn broer Bram: "Natuurlijk liep hij in het begin gefrustreerd rond, maar hij heeft ingezien dat hij zijn ding moet blijven doen. Hij zal uit deze moeilijke periode leren en sterker worden. Het is nu enkel hopen op wat meeval. Hij was in ieder geval al blij dat hij zondag negentig minuten heeft mogen spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.