Van Holsbeeck: "Vanavond alle kritiek weg voetballen"

DONDERDAG, 10 DECEMBER 2015, 09:47 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck is klaar en duidelijk met wat hij van de ploeg verwacht vananvond: "Winnen en alle kritiek van de vorige dagen weg voetballen tegen Qarabag maar ook komende zondag tegen Oostende."

"Bij de loting wisten we dat het een stunt zou zijn tegen Tottenham en Monaco, maar nu we er zo dicht bij zitten mag het ons niet meer ontglippen. En ja, ik zal het hen kwalijk nemen als ze het laten schieten", is Van Holsbeeck eerlijk.

"De kritiek na Kortrijk was terecht. Zowel de coach als het bestuur hebben dat door middel van stilzwijgen duidelijk gemaakt aan de groep; We wisten dat de pers die taak van ganser harte op zich zou nemen. De spelers weten maar al te goed dat die prestatie niet voor herhaling vatbaar is. Als we in mei de titel mislopen zal dat enkel te wijten zijn aan de mentaliteit", gaat Van Holsbeeck verder.

"Donderdag zijn er geen excuses", gaat de general manager verder, "We moeten doorgaan, dat weten ze in de kleedkamer heel goed en ook wat de gevolgen zijn. Wie geeft, krijgt terug. Wie dat niet doet, zal dat vroeg of laat ondervinden."

 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.