Van Holsbeeck: "Ik heb met Okaka gepraat over zijn gebaren"

DONDERDAG, 10 DECEMBER 2015, 11:18 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Stefano Okaka was het seizoen uitstekend begonnen bij Anderlecht, maar komt nu al acht wedstrijden niet tot scoren. Bovendien valt hij meer op op het veld door zijn voortdurend protesteren en wilde gebaren.

Ook Herman Van Holsbeeck ziet de vele "maniertjes" van de Italiaan op het veld: "Ik heb hem daarvoor bij mij geroepen na de match tegen Genk. Ik heb hem duidelijk gemaakt dat hij alleen maar problemen gaat krijgen als hij zo voortdurend blijft prostesteren. Ik begrijp dat het niet gemakkelijk is als ze constant fouten op hem maken, maar hij heeft beloofd dat hij het niet meer zal doen."

Scoren

De Italiaan komt ook niet meer tot scoren in de laatste acht wedstrijden: "Stefano heeft momenteel een dipje en bij een spits telt maar één ding: scoren. Langs de andere kant is hij wel Italiaans international hé. Hij wil vooral weer belangrijk zijn voor de ploeg, zoals in de wedstrijd tegen Qarabag. Eigenlijk is de wedstrijd van vanavond voor véél spelers belangrijk."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.