400ste wedstrijd voor Deschacht

ZATERDAG, 12 DECEMBER 2015, 09:10 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

ANDERE Op 18 december 2001 debuteerde Olivier Deschacht onder Aimé Anthuenis voor paars-wit. Veertien jaar later zit hij aan zijn 400ste wedstrijd voor Anderlecht. Deschacht zelf is onder de indruk en wil er met plezier nog een jaar bij doen.

"Als kind had ik er nooit van durven dromen om een wedstrijd te spelen voor Anderlecht, laat staan 400", is Deschacht toch wel zelf onder de indruk, "Het is eigenlijk wel speciaal, al hou ik dat allemaal niet zo bij. Gelukkig houden de kranten mij daarvan op de hoogte. Eigenlijk is het wel speciaal."

Deschacht mag zijn 400ste wedstrijd spelen tegen KV Oostende: "We spelen tegen mijn goede vriend Yves Vanderhaege, dat maakt het extra speciaal. Gelukkig is het een thuismatch."

Jaartje extra

Herman Van Holsbeeck liet al doorschijnen dat er een contractverlenging zou komen voor Deschacht en de verdediger ziet dat zeker zitten: "Graag zelf, ik zou graag nog een beetje voetballen. En ik denk niet dat er veel clubs nog voor mij staan te springen om mijn leeftijd. Voor mij mag Anderlecht de enige club blijven en ik wil zeker nog een jaartje verder doen. Fysiek gaat het nog altijd, dus graag."



anderlecht-online forum