Najar: "We moeten achter de coach blijven staan"

MAANDAG, 14 DECEMBER 2015, 07:41 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Hoe hard de supporters gisteren ook riepen achter het ontslag van Besnik Hasi, bij de spelers heeft hij nog niet alle krediet verloren. "We zijn samen verantwoordelijk", stak Andy Najar de hand in eigen boezem.

"We zijn een team. We moeten achter de coach blijven staan. De coach moet niet te veel luisteren naar wat er geroepen wordt. Daar wordt niemand beter van", zei Najar na de wedstrijd, al begrijpt hij wel de onvrede van het publiek, "De supporters verdienen beter voetbal."

Wissel

Ook Matias Suarez blijft nog achter Hasi staan: "Het is een lastige situatie voor Hasi, ik heb de fans ook gehoord. Het enige wat we nu kunnen doen is als team reageren op Club Brugge."

De Argentijn had ook begrip voor zijn wissel: "Ik heb er vrede mee en begrijp de beslissing van de coach, hij heeft voor meer zekerheid gekozen, het was een tactische keuze. Het was een lastige keuze voor de coach en ik herhaal, ik heb er begrip voor."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.