Van Holsbeeck: "Logisch dat Hasi die twee wissels doorvoerde"

MAANDAG, 14 DECEMBER 2015, 22:28 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck reageert op de spreekkoren die Besnik Hasi over zich heen kreeg, en het is duidelijk, het bestuur blijft achter zijn coach staan. "De fans leggen de lat hoog en ze hebben gelijk, maar met dat boegeroep is niemand geholpen."

"We beseffen dat de prestaties heel onregelmatig zijn",  gaat  Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck verder, "Maar als de coach door de helft van de supporters wordt uitgefloten is dat voor niemand aangenaam. We zijn een club die onze trainer ook in moeilijkere periodes steunt."

"Praet speelt al twee wedstrijden met een inspuiting en voor Suarez zijn drie wedstrijden op rij héél zwaar, dat weten we allemaal. Ik begreep dan ook waarom Hasi die twee wissels doorvoerde. Maar zo een dingen kan je toch moeilijk beginnen te roepen door de microfoon", neemt Van Holsbeeck de coach in bescherming. 

Begrip voor de fans

"Maar ik de begrijp de fans ergens wel. Éen punt thuis tegen Oostende is veel te weinig. We hebben alles in huis om drie wedstrijden per week goed te spelen en toch kunnen we het maar niet waarmaken. Maar als we volgende week een goed resultaat neerzetten tegen Brugge, kan het er ineens allemaal beter uit zien", besluit de general-manager.


 



anderlecht-online forum