Van Holsbeeck: "Wij beschermen Hasi"

DINSDAG, 15 DECEMBER 2015, 15:26 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Ondanks de tegenvallende resultaten, krijgt Besnik Hasi nog altjid alle steun van het bestuur. Dat maakte Herman Van Holsbeeck goed duidelijk: "Wij sluiten de rangen en beschermen onze trainer."

"Het is nooit positief als het publiek zich tegen de trainer keert, maar wij vormen op dat moment een hecht blok en sluiten de rangen", legt de general manager uit, "Als trainer bij Anderlecht weet je dat je altijd de steun van het bestuur krijgt ook als het eens wat minder gaat. Dus dat is nu niet anders."

 Beterschap na Nieuwjaar

Van Holsbeeck heeft ook niet onmiddellijk een verklaring waarom Anderlecht zo wisselvallig presteert op het veld, hij hoopt in ieder geval op beterschap na de winterstop.

"We tonen dit seizoen teveel twee gezichten. Soms spelen we super en dan in de volgende wedstrijd weer heel wat minder. Ik weet ook niet hoe dat komt, anders had ik er allang iets aan gedaan. Na Nieuwjaar is ons programma lichter, hopelijk kunnen we dan meer regelmaat in ons spel brengen. Nu worstelen sommige spelers toch nog met drie wedstrijden op een week."

Wintermercato

Van Holsbeeck ontkent niet dat hij versterking wil bijhalen tijdens de wintermercato, alleen is dat geen simpele opdracht: "We zijn op zoek naar spelers die iets kunnen bijbrengen aan de ploeg. Alleen zijn tijdens de wintermercato de meeste beschikbare spelers, die die op een zijspoor zitten bij hun club en enkel een indrukwekkend cv kunnen voorleggen en voor de rest niet spelen. Daar let ik nu heel goed voor op. Ik ga niet dezelfde fout maken als vorig jaar."



anderlecht-online forum