Defour: "We moeten tonen dat we Anderlecht zijn"

VRIJDAG, 18 DECEMBER 2015, 07:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Steven Defour praat openhartig met Het Laatste Nieuws over zijn privéleven -waar hij rust en de ware heeft gevonden- en over de Anderlecht. Defour weet ook dat het spel veel beter moet, maar vindt het fout dat hj altijd de zondebok wordt toegeschoven.

"Als Anderlecht een slechte wedstrijd speelt is het direct van: Defour was niet dominant. Alles komt op mij terecht, ik zie daar soms van af. Maar als we dan goed spelen dan gaat de eer meestal naar iemand anders. Op zich heb ik daar geen probleem mee, maar ik vind het spijtig dat als het slecht draait ik alleen de schuld krijg", is Defour eerlijk.

Groepsgesprek

Het draait niet bij Anderlecht, dat beseffen ook de spelers. Eerder deze week nam Silvio Proto zijn verantwoordelijkheid op als kapitein en riep de spelers bijeen voor een groepsgesprek, zonder de trainer.

"De spelers hebben allemaal samen een goed gesprek gehad. Silvio gaf zijn mening, ik en Kara ook. Het is hoog tijd dat we opnieuw tonen dat we Anderlecht zijn; dat de fouten bij de groep liggen", besluit de middenvelder.



anderlecht-online forum