Dendoncker wellicht fit

ZATERDAG, 19 DECEMBER 2015, 09:29 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

WEDSTRIJDEN Zowel Leander Dendoncker als Frank Acheampong werkten vrijdag een volledige training af. Beide worden in de basis verwacht om de geschorste Andy Najar en Kara Mbodj te vervangen. 

Waarschijnlijk neemt Dendoncker zijn plaats op het middenveld in: "We hebben Dendoncker nodig. Op welke positie ook", aldus Hasi. Van Acheampong wordt verwacht dat hij op de linksback zal plaatsnemen. De prestaties van Fabrice N'Sakala op die positie zijn ondermaats.

Als centrale verdediger blijkt Hasi vast te houden aan Bram Nuytinck, de coach wil niet te veel veranderingen aanbrengen in zijn ploeg: "De spelers hebben op dit moment meer dan ooit nood aan vastigheid. Ik raak dus niet aan ons systeem."

Lukebakio

Besnik Hasi is heel voorzichting in het brengen van zijn jonge talenten en wil hem geen onnodige druk opleggen. Dat is ook de reden waarom Dodi Lukebakio nog niet aan de aftrap verschijnt: "Hij is heel goed bezig bij de beloften. Maar als we hem nu nog meer druk gaan opleggen, dan zijn we niet goed bezig."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.