Hasi: "Gereageerd zoals het moet"

ZONDAG, 20 DECEMBER 2015, 19:49 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Besnik Hasi was een tevreden en opgelucht man. "De druk naar aanloop van de wedstrijd was groot, en terecht. Maar bij druk sluiten wij de rangen en reageren we zoals het hoort, met de voeten", aldus Hasi.

De coach begon wel met wat kopzorgen aan de wedstrijd en moest enkele nieuwe spelers inpassen: "Brugge laten voetballen met onze nieuw ingepaste spelers was niet evident. Dus hebben we meteen van in het begin druk gezet, dat lukte fantastisch in de eerste helft.

"De tweede helft kwam Brugge, maar dat hadden we verwacht. Maar naar het einde toe vonden we ons niveau terug van in de eerste helft. De hele ploeg heeft het fantastisch gedaan en verdient een pluim", zegt Hasi.

Het was opvallend hoe Okaka zijn doelpunt ging vieren met de coach en dat deed hem ook deugd: "De spelers weten ook dat ik mijn best doe. In de kleinere wedstrijden hebben we het dikwijls wat moeilijker, maar vandaag hebben we gereageerd zoals het hoort", besluit Hasi. 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.