Doris Okaka: "Stefano is zo gelukkig"

ZATERDAG, 26 DECEMBER 2015, 08:23 - emjomi
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Toen de transfer van Stefano Okaka bekend gemaakt werd, fronsten velen de wenkbrauwen. Maar enkele maanden later is de Italiaan niet meer weg te denken bij paars-wit en de speler zelf is gelukkig bij Anderlecht, dat getuigt zijn familie. 

Okaka kwijnde weg bij Sampadoria, hij verhuisde naar Anderlecht op aanraden van zijn broer Carlo die tevens ook de zaken van Stefano behartigt: "Stefano is dolgelukkig nu bij Anderlecht, dat kan je bijna niet geloven."

"Zo heb ik hem nog nooit gezien, zo gefocust", treedt mama Doris Okaka haar zoon bij, "Een maand geleden was ik een paar dagen op bezoek in Brussel. Stefano kwam gewoon niet buiten. 'Mama,' zei hij, 'ik denk alleen aan voetbal, rusten, eten, slapen.' Zou heb ik hem nog nooit meegemaakt, zo gefocust."

International

Toen Okaka naar Anderlecht vertrok, vertrouwde hij zijn vader toe dat hij in België opnieuw international wou worden, en drie maanden later werd hij inderdaad opnieuw opgeroepen voor de Italiaanse nationale ploeg. Dat is ook door de manier dat Antonio Conte, bondscoach van Italië denkt: "Hij kijkt niet naar je huidskleur, maar naar je mentaliteit en je kwaliteit", aldus Austin Okaka, papa van Stefano. 
 



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.