Hasi: "Denk niet dat er nog transfers volgen"

MAANDAG, 11 JANUARI 2016, 07:57 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

INTERVIEWS Herman Van Holsbeeck had het voorbije weekend een goed gesprek met Besnik Hasi. De boodschap: de huidige kern is sterk genoeg, doe het daarmee. "Nochtans heb ik het gevoel dat sommigen te zeker zijn van hun plaats", geeft Hasi aan.

"Ik had inderdaad een gesprek met de manager. Waarover? Over de zaken die zaterdag in de krant hebben gestaan", lacht Hasi. "Na dit gesprek had ik de indruk dat er geen transfers meer komen. Als het bestuur denkt dat de huidige kern sterk genoeg is, moet ik luisteren."

Nochtans had Hasi graag wat meer concurrentie. "Sommige jongens lijken me wat te zeker van hun plaats. Centraal op het middenveld heb je drie spelers voor twee plaatsen en vooraan is er ook geen probleem. Sylla maakt het Okaka knap lastig. Op andere plaatsen is er misschien minder concurrentie."

In plaats van te zagen om versterking, moeten volgens Van Holsbeeck sommigen voor de spiegel gaan staan. "Dat doe ik elke ochtend", aldus Hasi. "Ik vraag me elke dag af hoe we onze mankementen kunnen oplossen. In topmatchen hebben we al getoond wat we kunnen, maar het is in kleine wedstrijden dat je kampioen wordt."

"Het is aan mij om het maximale uit deze groep te halen. Onze jongeren hebben het talent, maar we moeten ook de mentale scherpte vinden."



anderlecht-online forum